Filters

filters wissen

Prijsklasse

Woonoppervlakte

Kaveloppervlakte

Aanbod nieuwbouwwoningen in Amsterdam en regio

Wil jij wonen in Amsterdam? Dan vind je hier jouw nieuwbouwwoning in Amsterdam, en in de regio. Je kunt zoeken op wijken en gemeenten, op nieuwbouwlocaties (hotspots) in Amsterdam en regio, en op typen nieuwbouwwoningen. Maar ook op prijzen, woonoppervlaktes en kaveloppervlaktes. Verder kun je onderscheid maken tussen nieuwbouw koopwoningen en nieuwbouw huurwoningen. Ook kun je online je hypotheek berekenen en je voor een project inschrijven. Amsterdam Woont biedt het meest actuele aanbod van de nieuwbouw woningmarkt in Amsterdam aan.

Nieuwbouw koopwoningen en huurwoningen in Amsterdam en regio

Het nieuwbouwaanbod in dit overzicht bestaat uit nieuwbouw koopwoningen en nieuwbouw huurwoningen in Amsterdam (en regio). Het gaat om nieuwbouw appartementen en eengezinswoningen (rijwoningen, twee-onder-één-kap woningen, geschakelde woningen en vrijstaande huizen). Soms gaat het ook om starterswoningen in Amsterdam. Verder vind je hier het actuele aanbod zelfbouwkavels.

Nieuwbouw in Amsterdam Noord en andere stadsdelen

Het aanbod strekt zich uit over de hele stad, en de regio. Je vindt hier dan ook nieuwbouw in Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Nieuw-West en – als het er is – in Amsterdam Centrum en Zuid. Ook van bekende nieuwbouw hotspots in Amsterdam kom je hier dus het aanbod tegen. Denk aan nieuwbouw op of nabij IJburg, het Zeeburgereiland en de Zuidas, en nieuwbouw in de Houthaven. Daarnaast vind je hier aanbod uit de regio.

woningen gevonden

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.