Over Ons

Deze website is een initiatief van Amsterdam Woont, een samenwerkingsverband tussen woningmarktpartijen en gemeenten in de Metropoolregio Amsterdam. Tientallen marktpartijen en steeds meer gemeenten zijn bij Amsterdam Woont aangesloten. Via de database van Het Nieuwbouw Platform presenteren zij hun nieuwbouwaanbod en zelfbouwkavels op deze site. Mede dankzij het grote aantal partners is amsterdamwoont.nl dé nieuwbouwsite van de Metropoolregio Amsterdam.
Op deze website brengen we het aanbod van al die partijen, zowel nieuwbouwwoningen als zelfbouwkavels, bij elkaar. Ook bieden we het laatste nieuwbouwnieuws, video’s en informatie over nieuwbouwwijken of -locaties.
Behalve deze website zijn er nog andere pijlers onder Amsterdam Woont: de e-mailnieuwsbrief en de social media-kanalen Facebook en Twitter. Voor zakelijke partners organiseren we regelmatig borrels op bijzondere (nieuwbouw)locaties met interessante presentaties.
Aanbod, nieuws, informatie. Met Amsterdam Woont maken we de zoektocht naar een nieuwbouwhuis of zelfbouwkavel in de Metropoolregio Amsterdam een stuk gemakkelijker.

Woningaanbod Werkgebied In de media Wijken Nieuwbouwlocaties Meer nieuwbouw

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.