Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2019

Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2019

Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2019 (winnaar renovatieproject Het Schip)Het Schip, een groot restauratieproject in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam, heeft de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2019 gewonnen. Het project met 81 sociale huurwoningen is van binnen en van buiten volledig aangepakt. De woningen hebben het comfort van nu gekregen en zijn klaar om in de toekomst zonder gas te worden verwarmd. Wethouder Laurens Ivens (Bouwen en Wonen) en voorzitter van Bouwend Nederland Maxime Verhagen reikten de prijs uit aan bewoners en betrokkenen op de Dag van de Bouw, op zaterdag 15 juni. Tekst, uitleg en video’s over de tien projecten die zich via een publieksjury voor de finale plaatsten, vind je hieronder.

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.