Amsterdamse Nieuwbouwdag Online: talkshow met video’s over nieuwbouwprojecten

Niets gaat boven een ervaring ter plekke, ook als je een nieuwbouwwoning zoekt. Maar in tijden van coronamaatregelen zijn open dagen minder vanzelfsprekend. Daarom zijn we met de Amsterdamse Nieuwbouwdag, ons open huis event, online gegaan. Onder de naam ‘Amsterdamse Nieuwbouwdag Online’ hebben we een talkshow gemaakt met nieuwbouwspecialisten, gecombineerd met video-impressies van 18 projecten in Amsterdam en regio. Zo bezoek je in één uur tijd virtueel al deze projecten én je wordt er ook nog over bijgepraat. De presentatie is in handen van Susanne Heering, werkzaam bij AT5. Op zaterdag 20 juni is de uitzending live gegaan. Kijk hier de talkshow terug.

Rabobank - Banner Samen OnlineTalkshow: gesprekken met specialisten, video-impressies projecten

Tijdens de talkshow zijn nieuwbouwmakelaar Eefje Voogd en financieel specialist Maarten Bouwman van de Rabobank te gast. Zij praten over de ontwikkelingen op de woningmarkt, het nieuwbouwaanbod in Amsterdam en regio en de financieringsmogelijkheden, ook online, zoals het Samen Online concept van de Rabobank. De studiogesprekken worden afgewisseld met de video’s van de 18 nieuwbouwprojecten waarin woningaanbod beschikbaar is.

Deelnemende projecten Amsterdamse Nieuwbouwdag Online

Je kunt de video’s die tijdens de talkshow voorbijkomen, ook ‘los’ bekijken. Het gaat om 18 video’s van projecten in en rondom Amsterdam. Bekijk ze hieronder:

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.