Meer nieuwbouw

Naast Amsterdam Woont wordt er op meer plekken in Nederland samengewerkt door marktpartijen en gemeenten om lokaal het nieuwbouwaanbod samen te brengen en het laatste nieuwbouwnieuws te geven. Hieronder vindt u een overzicht van onze partnersites.

Utrecht Woont is een initiatief van projectontwikkelaars, beleggers en bouwers om het nieuws en aanbod van nieuwbouw in Utrecht en omgeving samen te brengen.


Breda Woont geeft een overzicht van nieuws en aanbod van nieuwbouw in het westen van Noord-Brabant.


Bij Groningen Woont heeft de Gemeente Groningen de marktpartijen bijeen gebracht om gezamenlijk het actuele nieuwbouwaanbod in Groningen te tonen en regelmatig nieuwbouwbeurzen te organiseren.


Meppel Woont geeft het overzicht van nieuws en aanbod van nieuwbouwwoningen in de Gemeente Meppel.


Bewust Nieuwbouw Lees op Bewust Nieuwbouw waar je allemaal op moet letten als je voor nieuwbouw kiest: tips, trends en verhalen van bewoners van een nieuwbouwhuis. De informatie op de site van Bewust Nieuwbouw is bestemd voor zowel kopers als huurders. Bewust Nieuwbouw is een initiatie van de NEPROM (Branche organisatie van projectontwikkelaars).

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.