Rabobank

Rabobank: snel een passende hypotheek

Ga je een nieuwbouwwoning in of in de buurt van Amsterdam kopen? Sluit dan een hypotheek bij de Rabobank. De Rabobank zorgt voor een hypotheek die past bij jouw wensen en financiële mogelijkheden. Dat geeft rust. Ook als je zzp’er bent, kun je bij de Rabobank een hypotheek krijgen.

In 5 stappen naar een hypotheekofferte

De hypotheek van de Rabobank komt in vijf stappen tot stand. Je maakt via de website van de bank een afspraak. Daarna volgt een telefoongesprek. Vervolgens vul je je online Hypotheekdossier in. Daarna ga je in gesprek met een adviseur van de bank, waarna je een hypotheekofferte ontvangt.

Handige links

Wil je weten hoeveel je kunt lenen?

Maak dan gebruik van de rekentool van de Rabobank, dan krijg meteen een indicatie van je maximale hypotheek. Voor een uitgebreide berekening vul je het Rabobank Hypotheekdossier in, zelf of met hulp van een hypotheekadviseur.

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur

Bent je klaar voor een persoonlijk oriëntatie- en adviesgesprek? Maak dan vanuit je Rabobank Hypotheekdossier een afspraak met een adviseur van de bank.

Heb je nog vragen?

Heb je vragen of wil je een oriënterend en vrijblijvend gesprek? Bel dan met de Rabobank in Amsterdam: 020-7778899. En als je niet in Amsterdam woont, bel je met de Rabobank bij jou in de buurt.

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.