HAUT: laatste appartementen in iconische woontoren aan de Amstel

HAUT: laatste appartementen in iconische woontoren aan de Amstel
12 oktober 2020

Het wordt het nieuwe icoon aan de Amstel in Amsterdam: HAUT. Een appartementengebouw uniek in architectuur en uitzonderlijk in duurzaamheid. Met veel zon dankzij de raampartijen van vloer tot plafond, ruime balkons, houten plafonds en een prachtig uitzicht op de Amstel. In de zomer van 2021 kunt u hier al wonen. Er zijn nog appartementen beschikbaar.

Appartement URBAN 2.2

Dit appartement op de tweede verdieping heeft een woonoppervlak van 112 vierkante meter. Het appartement is op het westen georiënteerd en kijkt uit op de Amstel. U beschikt in deze woning over 2 slaapkamers, 1 badkamer, een woonkamer met open keuken en een balkon van circa 9 meter breed. De prijs: 895.000 euro (v.o.n.).

Appartement ZUID 5.3

Dit appartement op de vijfde verdieping heeft een woonoppervlak van maar liefst 140 vierkante meter. U beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer en een eetkeuken. Het appartement ligt zonnig op het zuidwesten en u kijkt uit over op de Amstel. Dankzij de hoekligging zijn er drie buitengevels die voor een groot deel bestaan uit glas, met ramen vanaf de vloer. De prijs: 1.060.000 euro (v.o.n.).

Interesse? Schrijf u in via de projectsite of bel de makelaar

Heeft u belangstelling voor een van de nog beschikbare appartementen in HAUT? Schrijf u in via de projectsite of neem contact op met Nanneke Koopman of Kees Kemp van Broersma Nieuwbouw: 020-3059788.

Wonen aan de Amstel: riant, comfortabel en duurzaam

Met 73 meter en 20 verdiepingen in HAUT de hoogste houten woontoren van Nederland. Met het gebouw laat ontwikkelaar Lingotto zien dat innovatief en duurzaam bouwen uitstekend samengaan met een hoogwaardige architectuur, luxe en comfort. Hout is een eeuwenoud bouwmateriaal, maar ook heel innovatief: hout als constructiemateriaal leidt tot een verlaging van CO2-uitstoot. Daarnaast krijgt het gebouw gevels die via zonnepanelen energie opwekken. Zeer goed isolerend triple glas draagt ook bij aan het duurzame karakter. Behalve duurzaam is hout ook heel comfortabel. Hout ademt, leeft en voelt warm aan.

Amstelkwartier, vlak bij binnenstad Amsterdam

HAUT verrijst in het Amstelkwartier, een geliefde plek in Amsterdam Oost. U stapt hier zo in uw eigen sloep, laat de hond uit in het nieuwe Park Somerlust of geniet van een hapje en een drankje bij George Marina aan de jachthaven. En wilt u naar de binnenstad? Geen probleem. Op de fiets of met de metro (station Spaklerweg) bent u er zo.


Meer nieuws

Nieuws
Nieuwbouw eengezinswoningen mét NHG in laatste deelplan TudorPark (Hoofddorp)

Nieuwbouw eengezinswoningen mét NHG in laatste deelplan TudorPark (Hoofddorp)

30 maart 2021
Nieuws
DOK1620: town houses with workspace and garden in Amsterdam North. Schedule a visit!

DOK1620: town houses with workspace and garden in Amsterdam North. Schedule a visit!

29 maart 2021
Nieuws
DOK1620: stadswoningen met werkruimte en tuin in Amsterdam Noord. Plan een bezoek!

DOK1620: stadswoningen met werkruimte en tuin in Amsterdam Noord. Plan een bezoek!

29 maart 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.